Rogaland Venstre søker valgkampmedarbeidere

Rogaland Venstre har de siste to årene opplevd sterk medlemsvekst og økt aktivitet. Vi ser nå behov for å utvide vår organisatoriske kapasitet i valgkampperioden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Utvalgt

Foto: sxc.hu

Vi søker derfor medarbeidere i engasjementstillinger i månedene før valget. Oppgavene vil være relatert til kommunikasjons- og organisasjonsarbeid.

Valgkampsekretærene får en knutepunktsfunksjon opp mot Rogaland Venstres kandidater til valget 2013. Det vil være flere organisatoriske oppgaver i tilknytning til valgkampavviklingen. Arbeidsoppgavene vil være varierte.

De som blir ansatt vil få ansvar for blant annet å følge opp lokallagenes arbeid, oppfølging av media og annet valgkampforberedende organisatorisk og politisk arbeid frem mot valgdagen 9. september 2013.

Stillingene forutsetter en del reising, kvelds- og helgearbeid. Evne til å ta initiativ og å arbeide selvstendig og målrettet er viktig. Erfaring og kjennskap til politiske prosesser, Venstres politikk og organisasjon er et krav. Personlig egnethet vil bli vektlagt i ansettelsen.

Vi er fleksible med starttidspunkt for engasjement, men ser for oss at i hvert fall en av de ansatte starter i engasjementet i juni. Stillingene avsluttes i midten av september 2013.

Tjenestested blir Stavanger. Lønn etter avtale.

Ta kontakt med fylkesleder Kjartan Alexander Lunde, mobil 95709534 eller e-post [email protected], for spørsmål om stillingen.

Kortfattet søknad og CV sendes til [email protected] innen 10. juni 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**