Ungdomskandidaten: Tord Hustveit

Tord Hustveit fra Eidsvoll er 6.kandidat for Venstre i Akershus. Han er sentralstyremedlem i Unge Venstre og tidligere fylkesleder i Akershus Unge Venstre. Han studerer samfunnsøkonomi på Universitetet i Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Tord Hustveit er Akershus Venstres ungdomskandidat til stortingsvalget 2013.

Tord Hustveit er Akershus Venstres ungdomskandidat til stortingsvalget 2013.

Vi trenger et sterkt Venstre som kan være en stemme for de som ikke har en interesseorganisasjon til å tale sin sak. Jeg er særlig opptatt av at vi må tenke langsiktig og at vi ikke må ta valg i dag som legger store restriksjoner på friheten til fremtidige generasjoner. Den manglende viljen til å kutte i utslippene av klimagasser gjør at vi skyver en enorm regning foran oss. Kostnadene ved å kutte i dag, og unngå de største endringene er mye lavere en hvis vi venter og både må omlegge oss til fornybarsamfunnet og takle konsekvensene av de menneskeskapte klimaendringene.

Vi har også en velferdsstat som ikke er dimensjonert for å takle fremtidens utfordringer. Det er urettferdig at det blir bevilget gunstige velferdsordninger som ikke er fullfinansiert, og man baserer seg på å skyve regningen over på fremtidige arbeidstakere. For å bevare en strek velferdsstat som kan sette folk først må vi prioritere dem som trenger det mest.

Følg @TordHustveit på Twitter.

Se også:
Akershus Venstres liste til stortingsvalget 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**