Valgkamp er gøyest for de som er aksjonister

I 2011 hadde Oslo Venstre 200 aksjonister. Til nå i år har vi allerede over 260 registrert aksjonister. Målet er å passere 300, og vi trenger din hjelp for å komme i mål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Rushtidsaksjon på Nationaltheateret våren 2013.

Rushtidsaksjon på Nationaltheateret våren 2013.

De som var aktivister i 2009 og 2011 var med på å sikre Trines plass på Stortinget i innværende periode og byrådsplass i Oslo. Nå vil vi inn i regjering, og da trenger vi din hjelp. Gå inn på frivilligskjemaet og meld deg som aktivist. Valgkamp er tross alt gøyest for de som er aksjonister.

Venstre driver med mange ulike aktiviteter i forbindelse med et valg. Vi arrangerer stands-, rushtids- og dørbankaksjoner. Vi skal sørge for at alle som bor i Oslo får informasjon om oss og vi skal også stå med lister på selve valgdagen. Allerede har Oslo Venstre til sammen arrangert over 40 ulike aksjoner. Utover våren skal vi være til stede på en rekke arrangementer og bydelsdager, slik som Musikkens dag, MiniØya, Norwegian Wood og Skeive Dager. Meld din interesse til sekretariatet, eller til din bydelslagsleder. I den korte valgkampen i august og september trapper vi opp aktiviteten med faste stands på Karl Johan og ute i bydelene. Her trenger vi alle mann for å komme i mål.

Hvis dette er din første valgkamp, eller hvis du synes valgkampen i 2011 er veldig lenge siden er du hjertlig velkommen til å delta på aksjonistskolering 23. mai fra kl. 18.00 til 20.00. Alle skoleringene blir avholdt på Venstres Hus, Møllergata 16 i Oslo. Det vil bli arrangert påfølgende rushtidsaksjoner for alle som ønsker å delta. Meld deg på ved å sende en epost til [email protected].

Valgkamp er mye hardt arbeid, men det er også noe av det morsomste man kan være med på i en politisk organisasjon. Det kommer til å bli både sosialt og utfordrende, og du vil sitte igjen med mange gode minner fra valget i 2013. Sett gjerne av datoen for valgvaken 9. september allerede nå. Da samles vi et sted i Oslo for å vente mens stemmene telles opp.

Hvis du har spørsmål ang. det å være aksjonist eller skoleringene er det bare å ta kontakt med sekretariatet på e-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**