Bli Venstre VENN du også!

Venstre er det partiet på Stortinget med minst penger. Skal vi gjøre et bedre valg i 2013, så trenger vi DIN hjelp! Blir du “Venstre-venn” og gir oss et fast bidrag på kr. 100,- i måneden, gir du oss mer muskler i valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Valgkamp 27. august 2011

Foto: Stange Venstre

Venstre har ingen sterke interessegrupper i ryggen slik som flere andre partier på stortinget. For eksempel, Arbeiderpartiet mottar fra LO sentralt 6 millioner kroner i valgkampstøtte til valgkamp i 2013, på toppen av de 5 millioner kroner som de mottar som faglig-politisk støtte hvert år.

I tillegg får Arbeiderpartiet valgkampstøtte på 1.6 millioner kroner fra Fellesforbundet, 650 tusen kroner fra Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbundet, 350 tusen kroner fra Arbeidsmandsforbundet, og 250 tusen kroner fra Forbund for ledelse og teknikk for å nevne noen.

Fagforbundet ga 4 millioner kroner i valgkampstøtte til Arbeiderpartiet i 2009 valgkampen, mens Valgkampfondet til tidligere Kjemisk Forbund bidro med 700 tusen kroner. Sammen med disse direkte bidragene til Arbeiderpartiets valgkamp bruker mange LO-forbund store summer til egen innsats i valgkampen for et sosialistisk styre. Fagforbundet 16 millioner kroner i valgkampen i 2011, som er mange ganger mer en de fleste partier.

Mange av de tusener av nye venstremedlemene de siste 5 årene har allerede registrert seg som Venstre VENN. Du kan fint bli Venstre VENN selv om du ikke er medlem i Venstre. Kanskje er du en av de 104 144 som stemte på Venstre ved stortingsvalget i 2009, eller en av de 152 055 som stemte Venstre ved kommunevalget i 2011. Blir du "Venstre-venn" og gir et fast bidrag på kr. 100,- i måneden, gir du det sosialliberale alternativet mer muskler i valgkampen og mulighet til å skape et fremgangsrikt Norge for det 21. århundre.

Mer informasjon finner du på denne link , eller i menyvalget “Bli Venstre VENN”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**