Toppsjefen møter partilederen

Anita Krohn Traaseth, også kjent som bloggeren «Tinteguri», er toppsjef i Hewlett-Packard Norge. I forbindelse med stortingsvalget 2013 har hun bestemt seg for å speeddate politiske toppledere. Først ut er Trine Skei Grande. – Hent deg en kopp kaffe, på med øretelefonene — og sett av 40 minutter til å høre Trine Skei Grande fortelle oss om sine egne valg og refleksjoner, om Venstre, Venstres politikk og historie, fokus fremover og hvorfor vi skal stemme på hennes parti, skriver Kron Traaseth på bloggen sin.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Se et hyggelig intervju med Trine Skei Grande hjemme hos Anita Krohn Traaseth.

Se et hyggelig intervju med Trine Skei Grande hjemme hos Anita Krohn Traaseth.
Foto: Hanne Nora Nilssen

Initiativet «toppolitikeren møter topplederen» har til hensikt å øke valgengasjement, kunnskap og valgdeltagelse hos folk flest rundt hva partiene står for i 2013, og å bli litt kjent med toppolitikerne på en annen måte enn den klassiske 1/1 med politiske journalister.

Krohn Traaseth oppfordret folk til å komme med innspill og spørsmål i forkant av intervjuet. Mange nysgjerrige velgere hadde spørsmål om Venstre og Trine Skei Grande i forkant av møtet.

– Etter tre timers samtale var konklusjonen min klar, jeg tror på henne som leder, sier Krohn Traaseth etter intervjuet.

Les mer og se hele det uformelle intervjuet fra kjøkkenbenken med Trine Skei Grande her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**