Vellykket temamøte

Mandag 4. mars møtte det opp 25 personer på temamøtet i Drammen Venstre. Møtet hadde fokus på hvordan Drammen Venstre kunne jobbe med å bli mer synlig. Møtet ble holdt på Peppes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Pizza

Martin Løken, 2. stortingskandidat for Hedmark Venstre, holdt et opplegg for å inspirere oss om hvordan vi i Drammen Venstre kan drive gruppe arbeid. Gruppene fant sammen politiske saker som var viktig for dem, og sammen uttrykte de hvordan de ville formidle budskapene til folket.

Styret samlet inn alle forslagene, og vil bruke disse i arbeidet videre med å synliggjøre Venstre i Drammen. Vi vil også takke Martin for et inspirerende opplegg!

Temamøte Drammen Venstre

Foto: Yousuf Gilani

– Det var fantastisk å se så mange nye mennesker på et temamøte i regi av Drammen Venstre. Medlemmene våre er det som utgjør Drammen Venstre, og jeg er glad for alle som vil bidra. Dette sier Ulla Nordgarden, styreleder i Drammen Venstre.

Ulla holdt også et kort innlegg om Venstres historie, de 10 liberale prinsipper, og om hvor viktig det er å ta vare på mennesker foran systemet.

Det ble servert pizza og drikke, folk sosialiserte seg, og ble kjent med nye liberale mennesker.

Temamøte Drammen Venstre

Foto: Yousuf Gilani

– Det er utrolig gøy at vi klarer å samle 25 personer som vil bidra med politikk og tanker. Demokratiet trenger at folk engasjerer seg, og vi i Drammen Venstre ønsker å skape møteplasser hvor folk kan bidra til nettopp dette. Dette sier Lars Andre Landås, som har fått ansvaret for å organisere temamøter.

Vi vil at alle skal komme med forslag til temaer de ønsker å diskutere og jobbe med, så skal vi bidra med det praktiske. Ta kontakt med Lars Andre på [email protected].

Tusen takk til alle som bidro!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**