Trekker seg fra samarbeidet i flertallskonstellasjonen

Årsmøtet vedtok etter debatt å trekke seg fra samarbeidet med H, FrP og SP i kommunestyret i Målselv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I en pressemelding skriver lokallagslederen:

Fra årsmøtet til Målselv Venstre mandag 4. mars 2013:

Årsmøtet til Målselv Venstre har konkludert med at vi trekker oss fra det formelle politiske samarbeidet med H, Frp og Sp, som bygger på Moen erklæringen.
Avgjørende for valget er at de intensjonene vi vektla i forhandlingene om samarbeid og som er nedfelt i Moen-erklæringen, ikke har blitt fulgt. Vi vil fortsatt samarbeide fra sak til sak til beste for Målselv kommune, men finner det rettidig å ikke lenger å delta i det formelle samarbeidet som Moenerklæringen la grunnlaget for. Programmet til Målselv Venstre for 2011 – 2015 vil være styrende for vårt politiske arbeid.

Nedleggelse av distriktsgrupper, uenighet om kjøp av boliger for bosetting av flyktninger, nedprioritering av en planlagt utvidelse av Målselvtunet, en avtalt skoleutredning, næringsutvikling med planoppstart for Coop AS på Andslimoen og en ny skriftlig avtale mellom Ap, H, Frp og Sp for investeringer i økonomiplanperioden 2013 – 2015 er forhold som vi har vektlagt i beslutningsprosessen.

Det er ingen dramatikk i at Målselv Venstre avslutter et avtalt samarbeid med H, Frp og Sp. Vi vil fortsatt kunne samarbeide fra sak til sak, og det er mye god Venstre-politikk i Moenerklæringen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**