Sommersamling på Sørlandet 2013

Bli med Venstre på sørlandsferie og valgkampåpning! Venstre inviterer alle interesserte til sommersamling i vakre Grimstad 9.-11. august 2013, og til Arendalsuka, der alle partier deltar i felles avspark for høstens valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Sommersamling på Sørlandet

Foto: Jan Skøregrem

Venstre starter den korte valgkampen på idylliske Strand Hotel Fevik i Grimstad, der vår egen Hans Antonsen er ordfører. Sett av andre helgen i august og bli med Trine Skei Grande, Ola Elvestuen, Terje Breivik og en rekke andre kandidater og tillitsvalgte på tur til Sørlandet!

Samlingen foregår samtidig som Arendalsuka, der alle partier samles til debatt og aktiviteter i Arendal. Som del av dette opplegget inviterer vi Venstres mange engasjerte frivillige til skolering og sosialt samvær med lokalpolitikere og topp-politikere fra hele landet.

Det blir politiske foredrag og diskusjon, og mye hygge! Du kan velge å delta på skolering med andre folk fra hele landet, eller rett og slett bare nyte Sørlandet sammen med andre liberalere. Opplegget er barnevennlig, og barnevakter er tilgjengelig mens møtene pågår.

Sommersamling med Venstre
Strand Hotel Fevik, Grimstad
9.-11. august

Program legges ut her når dette er klart.

Pris og overnatting
Møter og skolering er gratis, men overnatting og mat betaler man for selv. Lunsj koster kr. 275,- og middag kr. 395,-. Barn under 12 år spiser gratis.

Skal du ha overnatting på Strand Hotel Fevik, er prisen for et enkeltrom kr 925,- og dobbeltrom kr 695,- per person. Ønsker du familierom, er prisen lik dobbeltrom + kr. 195,- pr. barn under 12 år og kr. 295,- pr. barn over 12-16 år.

Utover dette ordner man overnatting selv. Det finnes flere fine hoteller og campingplasser i Grimstad, Arendal og omegn. Se denne siden for mer informasjon.

Påmelding
Skal du ha overnatting på Strand Hotel Fevik er påmeldingsfristen 15. mai – bruk denne lenka for påmelding.

Skal du ikke ha overnatting? Si fra om du kommer til [email protected]. Det vi trenger å vite er:
• Navn
• Antall personer og alder på barn
• Måltider (lunsj lør og søn, middag fre og lør)

Arendalsuka
6.-13. august

Hvis du ønsker å delta på Arendalsuka før og etter Venstres sommersamling, så må du selv ordne overnatting. Men det blir Venstrefolk til stede hele uka! Se www.arendalsuka.no for mer informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**