Gav fylkesrådmannen stryk i håndtering av Skoletilbud 2020

I forbindelse med høringsrunden rundt det fylkeskommunale skoletilbudet, ønsket politikerne i Bamble at representanter fra skoleadministrasjonen i fylket og fylkesrådmannen skulle møte i ekstraordinært møte i Oppvekst- og kulturutvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Politikerne i kommunen har startet et arbeid for å komme med en omforent uttalelse i denne saken. De tar saken så alvorlig at de berammer et ekstraordinært utvalgsmøte, der de i tillegg til skolesjefen i kommunen og egen rådmann, inviterer fylkesrådmannen og skoleadministrasjonen i fylket.

Leder av Oppvekst- og kulturutvalget i Bamble kommune, Knut Magnus fra Venstre, sier at vi ikke kan være med på å legge Croftholmen helt ned. – Vi ser foreløpig for oss én administrasjon, og heller en styrking av enkelte av dagens tilbud på Croftholmen, under den samme ledelsen.

Knut Magnus forteller at ingen fra fylkeskommunen fant det bryet verdt å stille i det ekstraordinære utvalgsmøtet. – I stedet fikk vi beskjed på e-post om at vi kunne sende skriftlige spørsmål som de kunne svare på i forkant av vårt møte, fortalte Magnus.

Utvalgslederen gikk da videre og inviterte rektorene på de to videregående skolene i Bamble til møtet.

— Da fikk vi det til svar at de dessverre ikke kunne møte, fordi de var pålagt å lojalt følge fylkesrådmannens pålegg om å ikke stille opp i politiske møter i høringsperioden fram til fristen 15. mars, sa Knut D. Magnus.

Les saken hos PD her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**