Vardebrenning mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja

Lørdag 23. februar kl. 18:00 skal det tennes varder på fjelltopper over hele landet for å markere den stadige motstanden mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Havn i Lofoten

Foto: Willy Vendeville | Dreamstime.com

Bergen Venstre støtter opp om Folkeaksjonen oljefritt LoVeSe sin vardebrenning for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Den store debatten om åpning for oljeaktivitet i disse områdene er igang igjen, og vil intensiveres fremover mot stortingsvalget i 2013. Nå mobiliserer Folkeaksjonen til nytt engasjement for å holde områdene fortsatt fri for oljevirksomhet. Å tenne en varde er et symbol på at fare er på ferde. Folkeaksjonen vil varsle at det igjen snakkes om å åpne de verdifulle havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja for oljevirksomhet. Venstre krever sammen med Folkeaksjonen og støttespillere en fortsatt oljefri fremtid for havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja!

I Bergen skal Folkeaksjonens lokallag tenne en varde ved Knatten oppe på Fløyen. Det vil skje ca. kl. 18:00. Det blir i tillegg holdt appeller og servering av fiskekaker! Møt opp ved kafeen kl. 17:30 så går man samlet tropp bort til Knatten.

Vi håper så mange medlemmer som mulig kan ta turen. Ta gjerne med venner og familie også! Dette er minst like hyggelig som det er viktig.

Link til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/480386185351177/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**