Klart for valgår i Bærum Venstre

Det er i år det gjelder, nå har vi endelig sjansen til å overgå alle tidligere resultater i dette århundre og legge sperregrensa ettertrykkelig bak oss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Bærum er avgjørende for at Venstre skal få inn 2 kandidater fra Akershus på Stortinget. Det krever innsats fra alle medlemmer. Bærum Venstre håper derfor at du har anledning til å bidra for å realisere målene.

Valgkampens innledende fase varer frem mot juni, og både Bærum og Akershus Venstre satser på å skarpstille medlemmene med ideologis seminar, politisk verksted om programmet og hvordan lokallaget skal jobbe på stand, dørbanking, rushtidsaksjoner eller andre aktiviteter som måtte passe.

Mandag 8. april (merk ny dato!) på Bekkestua bibliotek. Sjefsøkonom og Venstre venn Øystein Dørum kommer vil foredra om økonomi. Venstres økonomiske politikk er utgangspunktet, men han vil også ta for seg genrelle økonomiske tendenser i Europa og deres konsekvenser for Norge. Dørum er kjent for å være svært interessant, morsom og pedagogisk. Det er også satt av god tid til diskujon og spørsmål.

Vel møtt 8.4, kl. 1800 – 1945 på Bekkestua bibliotek!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**