Venstre krever svar om Øbergs påstander

Lørdag hadde Aps gruppeleder Hans Arvid Øberg et innlegg i EUB, der han kommer med sterke påstander mot administrasjonen og Brynhild Hovde. Påstandene er ikke nye, men gjentatt i flere innlegg. Venstre ba allerede i slutten av januar om svar på om påstandene kunne bekreftes eller ikke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Samme innlegg stod i RB torsdag 07.02, og samme kveld sendte Venstres kommunestyrerepresentant Knut Bakkehaug inn et spørsmål til kommunestyremøtet imorgen 12.02, om ordfører Einar Madsen (Ap) kan stille seg bak Øbergs utsagn.

Allerede 24.januar sendte Eidsvoll Venstres leder inn et spørsmål til ordfører Einar Madsen, om å bekrefte eller avkrefte Øbergs påstander, bl.a om at ansatte har fått oppsigelser muntlig. Her er epostmeldingen hun sendte:

Emne: Budsjett og påstander om feilinformering

I dag har Øberg, gruppeleder for AP, et avisinnlegg med en rekke påstander om feilinformasjon og folk som skal ha fått muntlig beskjed om oppsigelser.

Hvis det er riktig at handlingsplan og politikere er feilinfomert, må slik korrigering sendes alle partiene, ikke bare omtales i formannskapet. Jeg tar det for gitt at når gruppeleder for posisjonen uttaler seg på denne måten i media, så har dette vært et tema i formannskapet og således er kjent for alle som sitter der.

Der har ikke Venstre fast representant og jeg tillater meg derfor å be om å få tilsendt fakta om de forhold Øberg omtaler i dagens avisinnlegg.

Vennlig hilsen

Kjersti Almåsvold
Leder Eidsvoll Venstre,
1.vara til kommunestyret og fast utvalgsmedlem oppvekst/levekår”

Idag har Almåsvold purret på svaret, og bedt om at det gis i kommunestyrets møte 12.02.

Nye feilgrep av Eidsvoll Ap
Terje Granerud har en kommentar i dagens EUB, med tittelen “Nye feilgrep av Eidsvoll Ap”, illustrert med et bilde av gruppeleder Hans Arvid Øberg. Innholdet i Graneruds kommentar ligner til forveksling på premissene for spørsmålet Knut Bakkehaug allerede har sendt ordfører Madsen.

Det er sikkert flere enn Venstre som venter i spenning på hva ordfører Einar Madsen (Ap) kommer til å svare i kommunestyremøtet, både på spørsmålet fra Knut Bakkehaug og redegjørelsen Eidsvoll Venstres leder Kjersti Almåsvold har bedt om pr epost.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**