Ordfører ville endre protokoll

Det brukes mange fine ord om prosess i forbindelse med kommuneplanarbeidet, men i praksis er det ikke slik. Forleden ønsket ordføreren å endre et vedtak fattet av formannskapet – uten at det var fremmet noe forslag (og derfor heller ikke var diskutert og naturlig nok heller ikke var votert over).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Da saken om reguleringsplan for Østebø var oppe i siste formannskapsmøte nevnte APs leder at det burde være aktuelt å legge inn mulighet for en barnehage på Østebø i forbindelse med boligfeltene. Det ble ikke satt fram forslag om dette (derfor ble det heller ikke diskutert eller stemt over).

Underlig nok informerte ordfører i ettertid at plansjef Sveinung Jørundland hadde gått igjennom planene og funnet noen fine muligheter for en eventuell barnehage!

“Kan vi legge til i protokollen: Formannskapet er positive til at det vurderes en tomt for plassering i barnehage i forbindelse med boligområdene på Østebø” spurte ordføreren formannskapets medlemmer via epost!

Nei, dette ble bare nevnt i møtet, og ikke fremsatt som forslag, og derfor heller ikke drøftet under formannskapets møte. Det blir derfor feil å legge det til i ettertid svarte Viggo M. Larsen.

Ok, Viggo har formelt rett i det. Det er sikkert muligheter til å ta dette opp seinere. Vi lar derfor protokollen være som den er var svaret fra ordføreren!

Ikke rart at Risør Venstre ønsker å ha videooverføring av alle politiske møter – også komitémøtene!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**