Luksusproblemer på Haram Venstres årsmøte

Mens andre organisasjoner sliter med å skaffe medlemmer og tillitsvalgte er det tvert om i Haram Venstre. Med 20% økning i medlemsmassen og en ønsket utvidelse av styret var det et lystbetont årsmøte som ble gjennomført forrige uke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Med en dobling av antallet deltagere på årsmøtet og med saker på agendaen som ønske om å utvide styret fordi det var så mange som hadde lyst til å engasjere seg ble det et lett og ledig årsmøte for Haram Venstre søndag.

Haram Venstres nye styre sammen med Stortingskandidat Pål Farsta.

Foto: Kristian Stråmyr

– Man må vel kalle det et luksusproblem når man har så mange som har lyst til å engasjere seg at vi kan fremme forslag om utvide styret fra fire til seks personer, smiler greuppeleder for Venstre i kommunestyret i Haram, Kristian Stråmyr. — Det er jo bare positivt, i og med at vi får et bredere sammensatt styre, samtidig som vi som enkeltmedlemmer kan konsentrere oss enda mer om våre egne spesialfelt.

Endringer i styret
Norunn Wuttudal gikk ut av styret etter mange års tjeneste, mens Kristian Stråmyr nå inntar rollen som kommunestyregruppens representant i styret. Leder Ole Johan Høyberg og nestleder Thomas Vadset fortsetter i sine roller, mens Håvard Urkedal, Eili Åndal Arntsen, Malin Storholt og Christian Holstad Lilleng er nye i styret.

– Her har vi med både unge og gamle, kvinner og menn, slik at her vil vi ha en gylden mulighet til både å få belyst flere aktuelle saker, samtidig som vi med en slik sammensetning får flere innspill til hver enkelt sak, fortsetter Stråmyr.

Rune H. Haram

Foto: Kristian Stråmyr

Stortingskandidat og Landbruksrådet på besøk
Møre og Romsdal Venstres førstekandidat for Stortingsvalget inneværende år, Pål Farstad og Haram Landbruksråds leder Rune Haram var invitert som gjester til årsmøtet og fortalte om sine planer for fremtiden.

– Det var meget interessant å høre begge, og vi tar med oss innspillene deres fremover, forteller Stråmyr.

Rune Haram var opptatt av jordvern, utnyttelse av jordbruksjorden i Haram kommune, og ikke minst hvor mye bøndene i Haram kommune faktisk produserte, mens Pål Farstad kom med innspill i de ulike årsmøtesakene sett fra fylkesperspektiv og ikke minst fra et nasjonalt synspunkt.

Haram Venstres leder Ole Johan Høyberg ønsker Stortingskandidat Pål Farstad lykke til med valgkampen

Foto: Kristian Stråmyr

– Det er alltid positivt å få høre andre sider av en sak, ikke minst er det viktig å knytte til seg kontakter, så vi vi håper og tror at lag og foreninger kan bidra på våre møter fremover slik som Farstad og Haram gjorde her på årsmøtet, mener Stråmyr.

Årsmøtet vedtok ellers både fremleggene av økonomi og årsmelding uten kommentarer. I tillegg vedtok årsmøtet en resolusjon om Hamnsundsambanet, hvor man understreket hvor viktig dette sambandet vil være både for de vestre delene av kommunen, og ikke minst for Ålesund kommunes muligheter for utvidelse av bosettingsområder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**