Valgkomiteens innstilling

Valgkomiteen har nå avgitt sin innstilling til nytt styre i Kristiansand Venstre. – Dette er et sterkt lag – både politisk og organisatorisk – som gjør oss godt rustet til å gå inn i et valgår, sier komiteens leder Eva Kvelland. Styret velges på lokallagets årsmøte 14. januar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Jan Kenneth Stavenes Kristiansand

Valgkomiteen innstiller på gjenvalg for lokallagsleder Jan Kenneth Stavenes. Med seg får han en ny nestleder i 29 år gamle Roger Fromreide. Roger har nylig flyttet tilbake til hjembyen, og jobber som bibliotekar på Universitetet i Agder. Han har lang erfaring fra studentpolitikken i Oslo. Styret får også fornyelse i Knut Owing. Owing er for mange kjent som tidligere leder i Kommunalt foreldreutvalg i Kristiansand og i Idrettsrådet i Kristiansand. Det siste nye styremedlemmet er Torunn Sandvand. Hun har lang erfaring fra partiet, både som folkevalgt og gjennom tillitsverv.

– Sammen med Rune Solnørdal og Solveig Toreid Knudsen, som ikke er på valg i år, får Kristiansand Venstre med dette et styre med lang og variert erfaring fra politikk og organisasjonsliv. Det er klart en styrke når vi går inn i et viktig valgår, sier Kvelland.

Her er innstillingen i sin helhet, som blir behandlet på årsmøtet i lokallaget, 14. januar, kl. 18.00 på Tangen Videregående skole:

Leder:
Jan Kenneth Stavenes (gjenvalg) (1 år)

Styremedlemmer:
Roger Fromreide (ny) (2 år)
Torunn Sandvand (ny) (2 år)
Knut Owing (ny) (2 år)
Rune Solnørdal (ikke på valg)
Solveig Toreid Knudsen (ikke på valg)

Varamedlemmer:
1. Øystein Grøntoft (gjenvalg) (1 år)
2. Elin W. Johannessen (gjenvalg) (1 år)
3. Jan Edvard Næss Jerstad (ny i dette verv) (1 år)
4. Fredrik Garmannslund (ny) (1 år)
5. Emma Lind (ny i dette verv) (1 år)

Som nestleder velges:
Roger Fromreide (1 år)

I tillegg velger sideorganisasjonene en representant til styret, så frem de har et fungerende lokallag i Kristiansand. Gruppeleder i bystyregruppa tiltrer styret uten stemmerett.

Valgkomiteen har bestått av Eva Kvelland (leder), Torunn Sandvand*, Heidi Foyn Thomassen, Rune Bjørgo og Viktor Lunde (Unge Venstre).

* Torunn Sandvand deltok ikke i komiteens behandling av forslag til nytt styre etter at hennes kandidatur ble fremmet av andre medlemmer i komiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**