Godt Nytt År!

På vegne av styret og Askøy Venstre takker jeg for det året som har gått og ønsker dere et riktig godt nytt år!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Venstre

Foto:

“Kjære venner,
Vi går nå mot et nytt år fylt med nye spennende muligheter, samtidig som vi kan se tilbake på et år med hardt arbeid som har gitt gode resultater. I løpet av året som har gått, har Askøy Venstre klart å spre god politikk til lokalsamfunnet; politikk som i den største grad fremmer fremtidsrettet miljøvennlige løsninger, samt politikk som ivaretar enkeltmennesket og dets rettigheter på alle nivå.

Vi har sett hvordan et samlet lokallag har økt det politiske engasjementet til den enkelte innbygger, samt hvordan hardt arbeid lønner seg. På det politiske plan har Askøy Venstre i året som har gått fått gjennomslag for flere saker, samt markert seg tydelig i andre. På området psykisk helse har vi fremhevet problematikken ved dagens fokus og prioriteringer, samt framhevet konsekvensene dette kan medføre for enkeltmennesker. Vårt fokus på området har ført til iverksettelsen av forebyggende fylkeskommunale tiltak på området – noe som vi skal være stolt over!

Videre har lokallaget fremhevet konsekvensene av å ikke tenke miljøvennlig i sammenheng med kommunens videre utvikling. Vi har blant annet uttrykt vår bekymring ovenfor kommunens politikere og administrasjon, når det kommer til å ta vare på det biologiske mangfoldet i kommunen, samt sikringen av tilstrekkelig grøntarealer i bebyggede strøk.
Ved fremleggelsen av Askøy Venstre sitt alternative budsjett for 2012, markerte vi oss ved å legge fram vårt eget alternative budsjett hvor områdene utdanning og pleie og omsorg stod i sentrum. Lokallagets representanter understreket betydningen av de to øvrige områdene og advarte mot ringvirkningene en eventuell nedproritering ville medføre for kommunen i fremtiden. Askøy Venstre sikret i sitt alternative budsjett for 2012, midler til å bevare prosjektet "Villa Vil", samt ekstra midler til utdanning.

I det året vi nå går inn i står hele Venstre ovenfor et skjebnesvangert stortingsvalg. Et valg hvor alle nå har muligheten til å stemme frem et parti som prioriterer viktige saker som tjener det norske samfunnet. I vårt eget fylke har vi, så fremt vi gjør et godt valg, muligheten til å bli representert at to nye representanter på Stortinget fra høsten av. To nye stortingsrepresentanter fra Hordaland Venstre vil bety mye for vårt fylke, samt for Askøy Venstre.

Daniel Gunnarsen

Foto: Daniel Gunnarsen

Vårt lokallag skal i året som kommer jobbe mot det kommende stortingsvalget, samtidig som vi skal jobbe for å fremme god politikk i vår egen hjemkommune. Askøy Venstre vil fortsette og jobbe for at kommunen skal imøtekomme innbyggernes behov gjennom politisk representasjon og engasjement. Vi skal fortsette vårt fokus på saker som utdanning, miljø, velferd og småbedrifter, ettersom dette er viktige saker i Askøy kommune.

Det har nå gått et år siden jeg inntok vervet som leder for Askøy Venstre, og jeg håper at i året som kommer skal vi sammen klare å videreutvikle vårt lokallag, samt spre vår liberale og grønne politikk.

På vegne av styret og Askøy Venstre takker jeg for det året som har gått og ønsker dere et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen,
– Daniel Gunnarsen
Leder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**