Lufthavnstruktur på Helgeland

I et møte den 6.juni behandlet styret i Nordland Venstre fylkesrådets innstilling til høringsuttalelse til Nasjonal transportplan. Her vedtok styret at Nordland Venstre ønsker en realisering av Polarsirkelen lufthavn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Hanne Nora Nilssen

Foto: Hanne Nora Nilssen

Videre ønsket styret at Mosjøen lufthavn, Kjærstad skulle bestå selv om Polarsirkelen lufthavn ble realisert. Med bakgrunn i dette ble derfor følgende innspill utarbeidet og sendt til gruppeleder i fylkestinget, med anmodning om å få Mosjøen lufthavn, Kjærstad, inn som et eget punkt i vedtaket angående lufthavnstruktur:

Nordland Venstre mener at Mosjøen Lufthavn, Kjærstad må opprettholde driften så lenge det er teknisk mulig. Dette er spesielt viktig med tanke på næringslivet i Vefsn som vil få en mer tungvint løsning når Kjærstad legges ned.

Som følge av styrevedtaket i Nordland Venstre den 6.juni, vil jeg informere om at Nordland Venstre i dag har gitt sin tilslutning til mail sendt den 12.desember fra Sentrepartiets gruppeleder, Ann Hege Lervåg, til statssekretær Pollestad i Samferdselsdepartementet.

Hanne Nora Nilssen
Leder, Nordland Venstre
Mobil: 95850188

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**