Nærmiljøanlegg ved Hagebyen skole

I dagens kommunestyremøte ble det tid for runde diskusjoner rundt prioritering av søknader på tippemidler; da også rom for å diskutere nødvendigheten av oppgradering av nærmiljøanlegg ved Hagebyen skole. Venstre fremmet forslag sammen med KrF om å få opp sak om finansiering av dette ila våren 2013 – som altså senere ble vedtatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Venstre har blitt kontaktet av flere som er opprørt over inndratte midler til nærmiljøanlegg ved Hagebyen skole, og bekymret for utemiljøet for barn her. I dagens møte ble spørsmål omkring dette stilt fra flere parti, og til slutt ble konkret forslag for å få fart i denne saken fremmet av Venstre i samarbeid med Per Pedersen i KrF. Det vil med dette komme opp sak ila våren 2013 omkring finansiering av nærmiljøanlegg ved Hagebyen.

Det er utarbeidet tegninger for Nordsida nærmiljøanlegg; til en skolegård som altså i 2005 var “kåret” til landets verste skolegård av bladet Utdanning. Etter oppjusteringer for 420 000 kr ble det stopp i framdriften i prosjektet, og med det er også pengene som sto igjen trukket inn. Kommunestyret ønsker altså nå å hente saken fram fra glemselen, og sørge for framdrift – også her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**