IDAG: Budsjett og økonomiplan behandles i kommunestyret

Kommunestyrets møte begynner i rådhuset i Sundet kl. 1500. På sakskartet står først og fremst behandling av budsjett for 2013 og økonomiplan 2013 – 2016. Venstre fremmer sitt mest omfattende budsjettforslag noensinne siden partiet kom tilbake i kommunestyret i 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Sakslisten til møtet i kommunestyret finner du her.

Venstres forslag til budsjett og økonomiplan finner du her. Les intervju med Venstres kommunestyrerepresentant Knut Bakkehaug om budsjettforslaget her.

Selv om budsjett og økonomiplan er den desidert viktigste saken på kommunestyrets sakskart, er det også flere andre saker som skal til behandling.

Blant sakene Venstre har engasjert seg sterkt i, er Skolestrukturutvalgets innstilling. Det er første sak på sakskartet. Venstre fikk i hovedutvalget og formannskapet gjennomslag for et forslag om at innstilling til fremtidig skolestruktur skal være ferdig innen utgangen av 01.kvartal 2013.

Venstres interpellasjon om gang- /sykkelvei fra Dal stasjon via Finstad skole til Sundet er sendt inn innen tidsfristen, men står ikke på sakskartet som ligger ute på kommunens nettsider. Interpellasjonen ble forøvrig nevnt tilslutt i en artikkel i gårsdagens Romerikes blad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**