“Det var ille å negativ du var å æ Krogsæter!”

På tirsdag uttalte Haram Senterpartis Vebjørn Krogsæter seg i Haramsnytt om kommunebudsjettet for Haram kommune for 2013. Det synes Haram Venstres “innfløttær” fra Østfold, Christian Holstad Lilleng var “ille negativt”, og her kommer hans tilsvar til Krogsæter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Det var ille å negativ du var å æ Krogsæter!

I tirsdagens Haramsnytt fikk Senterparti’s Vebjørn Krogsæter utfolde sæ med hele sin negativitet. Alt var ille. Forferdeli’ ille. Mannen som humoristisk ble diagnostisert som mulig depressiv fra kommunestyrets talerstol under fjorårets budsjettdebatt, har tydeligvis ente tenkt mange lystige tankær sia i fjor. Alt er like ille svart nå å.

Jæ trur jaggu mæ han å jæ lever i to ulike verdener. Kanskje det ente er "ille bra" i Haram, men "bra" er det. I alle fall i forhold te’ mange andre steder.

 Haram Venstres Christian Holstad Lilleng ser litt lysere på ting enn SPs Vebjørn Krogsæter.

Haram Venstres Christian Holstad Lilleng ser litt lysere på ting enn SPs Vebjørn Krogsæter.
Foto: Moss Avis

For pengær har vi. Vi må baræ bruke døm mer rektig! Ente bruke døm på alt muli’ men prioritere døm på døm tinga som er viktige for vårs og våres innbyggerær. Sånt som døm eldste og døm yngste. Det er viktigære at døm yngste har en trygg barndom og en god skole, og at døm gamle får den hjølpa døm trenger, enn at vårs "på midten" får alt muli’ som vi pekær på!

Det er muli’ det "ente nøttær" i Senterpartiet, men du ska se at det "årnær sæ’ "med Venstre. Gjennom å prioritere døm varme henda framfor papirfløtteræne, så får vi budsjettet i havn også for 2013. Et budsjett som ikke er "ille", men som antakelig til å me’ er "ille bra"!

Christian Holstad Lilleng
Haram Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**