Stor dekning i EUB av Venstres forslag om å nedlegge hovedutvalg for kultur og frivillighet

Eidsvoll Venstre har i dagens EUB fått et stort oppslag om forslaget om å nedlegge Hovedutvalg for kultur og frivillighet. I tillegg har Knut Bakkehaug et innlegg om at Venstre sier nei til innføring av eiendomsskatt i Eidsvoll.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Det var søndag at Eidsvoll Venstre la ut denne artikkelen om at Knut Bakkehaug i dagens formannskapsmøte vil foreslå å utsette ledervalget i Hovedutvalget for kultur og frivillighet, til etter at budsjett og økonomiplan er behandlet på kommunestyrets møte i desember.

Formannskapet skulle egentlig innstille til kommunestyret på ny leder etter Amund Venger, som har fått fritak. Venstre vil isteden foreslå å legge ned hele utvalget.

Da lenke til artikkelen ble lagt ut på Eidsvoll Venstres Facebook-side førte dette til debatt mellom vår kommunestyrerepresentant Knut Bakkehaug, Høyres gruppeleder Peter Tørnquist og FrPs gruppeleder Terje Tønnessen. Det er denne debatten EUB idag har laget oppslag om.

I tillegg har Knut Bakkehaug et innlegg på s. 8 i dagens avis, om at Venstre vil si nei til innføring av eiendomsskatt i Eidsvoll. Innlegget har identisk innhold med denne artikkelen.

Se bilder av Eidsvoll Venstres oppslag i media her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**