Ingvill Elvestad og Daniel Heggelid-Rugaas på stortingslisten!

– Ingvill og Daniel er to unge og tydelige kandidater, som vil gjøre en fantastisk innsats for Venstre, sier Anne Lise Bergenheim, leder i Frogner Venstre. Hun gratulerer de to kandidatene med plassene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Daniel Heggelid-Rugaas er nominert på fjerdeplass på stortingslisten til Oslo Venstre.

Daniel Heggelid-Rugaas er nominert på fjerdeplass på stortingslisten til Oslo Venstre.

Ingvill Elvestad og Daniel Heggelid-Rugaas i Frogner Venstre ble lørdag nominert på stortingslisten til Oslo Venstre.

Daniel Heggelid-Rugaas er ungdomskandidat og nominert på fjerdeplass på stortingslisten. Han har et bredt politisk engasjement, og er engasjert i bedre boligpolitikk for unge og et løft for skole og høyere utdanning.

– Vi trenger en langt bedre boligpolitikk for unge, vi trenger en politikk som gjør det mulig å leve klimavennlig og som reduserer norske klimagassutslipp, og vi trenger et løft for høyere utdanning og skole som forbereder samfunnet på framtidens utfordringer. Venstres oppdrag i politikken er også å fremme liberale svar på politiske områder som blant annet integrering, personvern, dyrevelferd og rusomsorg, sier han.

– Vi har en historisk mulighet til å bygge for fremtiden. Etter åtte år med tapte muligheter vil jeg løfte engasjementet tilbake i norsk politikk, sier Daniel Heggelid-Rugaas.

Daniel Heggelid-Rugaas er 24 år gammel og bor på Frogner i Oslo. Han er oppvokst på Notodden og har vært vara til fylkestinget i Telemark og Notodden kommmunestyre. Han er nå historiestudent på Universitetet i Oslo.

 Ingvill Elvestad er nominert på Stortingslisten til Oslo Venstre.

Ingvill Elvestad er nominert på Stortingslisten til Oslo Venstre.

Ingvill Elvestad er 30 år gammel og jobber med kommunikasjon. – Som medlem av bystyregruppen får jeg møte mange mennesker, med fantastiske initiativ og ulike skjebner. Fordi jeg bryr meg så mye om folk, blir jeg mer inspirert for hver sak og hvert møte, sier Elvestad.

– For meg handler politikk nettopp om hvordan vi kan skape best mulige liv for enkeltmennesker. Hvordan vi kan integrere hensyn till natur og miljø i alt vi gjør. Det som er bra for miljøet er bra for folk, sier hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**