Ane Wigers på stortingslisten!

Ane Wigers ble valgt inn på Venstres stortingsvalgliste på nominasjonsmøtet i dag. – Jeg er glad for tilliten og gleder meg til å stå på for et større Venstre og for å arbeide for skole, miljø og velferd, sier Wigers.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Wigers er 47 år gammel og jobber i Vestre Vikem HF. Hun er nestleder i Nordstrand Venstre og er Venstres representant i bydelsutvalget i bydelen.

— Fremtiden starter i klasserommet, og alle elever fortjener å bli tatt på alvor. Vi vil ha en god skole for elevene, derfor satser vi på læreren, sier Wigers. – Skolens viktigste oppgave er å gi den enkelte elev best mulig kunnskapsnivå, gode grunnleggende ferdigheter og tro på egne evner. Jeg gleder meg til å bidra mer til en storstilt satsing på skole, kunnskap og forskning.

Hun er også opptatt av velferdspolitikk: – Venstre mener et velferdssamfunn måles etter hvordan vi tar vare på de svakeste. I Norge er det ikke lenger viktigst å gi mer til alle, men å hjelpe enkeltmennesker som virkelig trenger det, mener hun.

Leder Tage Gullbrandson i Nordstrand Venstre gratulerer Wigers med plassen. – Det er ekstra motiverende å drive valgkamp når man har en lokal kandidat på listen, som kan sikre samarbeid med listetoppene, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**