To på tinget 2013 – gi ditt bidrag!

Her er de nye folka som kan løfte Sørlandet. Med en god valgkamp kan både Hans Antonsen og Kristin Øygarden få plass på Stortinget. Men valgkamp koster. Kan du hjelpe oss i arbeidet?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Agder-lista kollasj Hans Antonsen Kristin Øygarden

Foto: Eva Kvelland

For hver stemme Venstre i Aust- og Vest-Agder gjør det bedre enn landsgjennomsnittet for Venstre, øker sjansene for utjevningsmandater i begge Agder-fylkene. Flere målinger det siste året har beregnet det resultatet. Klarer vi å løfte Venstres oppslutning over 10%, nærmer vi oss i tillegg direktemandatene.

Valgkamp er dyrt. Venstre tar av prinsippielle grunner ikke imot pengestøtte fra organisasjoner eller næringslivet. Vi er borgernes parti, ikke noen andres. For å kunne kjøpe annonseplass i aviser, på nettet og på busser er vi likevelt helt avhengige av å kunne samle inn penger. Vi håper du vil hjelpe oss med det!

Det er to måter du kan støtte oss på:

Et fast månedlig bidrag fram til valget:
Det finnes et opplegg for avtalegiro, men i de fleste nettbanker ordner du dette enkelt selv. Enten legger du inn et beløp som en fast betaling hver måned til og med september 2013. Eller så kan du legge inn en betaling litt fram i tid, og da kan du få et forslag om å opprette en avtalegiro som du så kan akseptere.

Kontonummeret du skal bruke er 2800.05.00560 (Kontoopplysninger er: Agder Venstre, Ingeborg Haughom, Tjørsvågvn 20, 4400 Flekkefjord). Vi har oppfordret til å gi 200 kroner i måneden, men beløpet bestemmer du selvsagt selv.

Du kan gi et engangsbeløp med Venstres betalingsløsning på nett. Husk å merke feltet Evt. øremerking med Agder. Denne betalingsløsningen kan selvfølgelig brukes flere ganger, om du skulle ønske det.

Trenger du mer informasjon eller vil diskutere noe som har med økonomiske bidrag å gjøre, kan du kontakte Jan Kløvstad, tlf 91 80 82 56.

Bidrag til partiene er omfattet av reglene om åpenhet om partienes inntekter (som Venstre foreslo og fikk flertall for i stortingsperioden 1993-97!). Hovedregelen er at alle bidrag skal kunne identifiseres (anonyme bidrag er ikke lov), men givers navn offentliggjøres bare for store bidrag (over 20.000 regionalt). Du kan lese mer om reglene her.
Agder Venstre har to måter du kan støtte oss økonomisk på i valkampen. Den ene er en engangssum og den andre er fast bidrag hver måned. Her tilbyr vi bruksanvisning for begge måter:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**