-På tide med asfalt mellom Ronglan og Ekne

-Det er på tide å få fart på arbeidet med å få asfaltert fylkesveiene våre. En viktig ferdselsvei som har behov for opprusting er FV 112 mellom Ronglan og Ekne, mener Venstres Karl M. Buchholdt. Han tok opp saken i kommunestyret på onsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-For Venstre handler dette om bedre trafikksikkerhet, bedre fremkommelighet og en satsing på livskraftige bygder, mener Buchholdt. I tillegg mente han at dette handler om hvordan vi presenterer kommunen. -Dette handler om tilførselsveiene til boligfeltene vår, samtidig som det handler om hvordan vi presenterer kommunen vår i forhold til en av de største turistattraksjonene vår, nemlig Falstadsenteret, sier Buchholdt.

Det i seg selv tilsier at vi bør ruste opp veien mellom Ronglan og Ekne. -Ved å legge til rette for gode tilførselsveier til boligfelten, turistattraksjonene og næringslivet for øvrig stimulerer vi til vekst og utvikling i kommunen, mener Buchholdt.

Dårlig standard
Fylkesveg 112 preges i dag av en standard som ikke er tilpasset tunge kjøretøy, og som en lite trafikksikker vei for skolebarn. -I sum utgjør en opprusting av FV 112 et moderne og helhetlig forslag for å stimulere til vekst og utvikling, avslutter Karl M. Buchholdt i Levanger Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**