Mandagsmøte 29. oktober

Velkommen til oktobers siste mandagsmøte. Siden ukens møter i formannskapet og oppvekststyret utelukkende er orienteringer, har vi god tid til andre saker. Vi starter blant annet planleggingen av høstens budsjettarbeid, og får besøk av Lena Braathen fra Næromsorg Sør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Forrige onsdag ble rådmannens forslag til budsjett for 2013 og handlingsprogram for de neste fire årene presentert for bystyret. Nå skal partiene jobbe med sine forslag, og vi starter planleggingen denne mandagen. Vi diskuterer arbeidsfordeling, fremdrift og deler foreløpige tanker om profil i Venstres alternative forslag.

Forslaget, presentasjonen og alle tilhørende dokumenter finner du på kommunens nettsider.

• Les også: Rådmannens budsjettforslag lagt frem

Ukens møte i formannskapet består utelukkende av orienteringer, og det er derfor ikke konkrete saker til drøfting på gruppemøtet. Blant orienteringene er organiseringen av helse- og sosialsektoren og overordnet kriseberedskap i kommunen. Tirsdag er det møte i oppvekststyret. Heller ikke der er det ordinære saker på agendaen – kun en grundig presentasjon av budsjettforslaget til oppvekstsektoren.

Ved møtets start, kl. 18.30, får vi besøk av Lena Braathen fra det private barnevernstiltaket Næromsorg Sør. Hun vil informere om det arbeidet de gjør.

Andre saker:
– Eva besøker skolene i Kristiansand
– Interpellasjon om etisk handel til neste bystyremøte
– Aktuelle politiske saker

Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**