Europas største innovasjonssamling

Internasjonale og norske investorer, gründere, forskere og bedriftsledere samles i Oslo mandag 15. oktober for en ukelang kraftsamling for innovasjon og forskning. Oslo Innovation Week omfatter 50 arrangører og til sammen 45 arrangementer i Oslo med over 5 000 deltakere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Innovasjonsuken starter med åpningssymposium i Oslo rådhus mandag 15.oktober der temaet er storbyenes rolle som vekst- og innovasjonsmotor. Blant årets mest fremtredende foredragsholdere er oppfinneren av World Wide Web Sir Tim Berners-Lee og musikk- og kulturpersonligheten Jim Butler fra Austin, Texas.

I løpet av uken er det arrangementer spredt over hele byen som løfter frem Osloregionens sterkeste sider innen innovasjon og entreprenørskap. Bak arrangementene står så forskjellige aktører som Forskningsparken, Norsk Form, Ungt entreprenørskap Oslo/Akershus, Oslo Global Mobility Forum, Kjeller Innovasjon, Musikknettverket Østlandet og Polyteknisk forening, til sammen 50 organisasjoner og institusjoner fra ulike fagfelt.

– Oslo Innovation Week er en kraftsamling blant innovasjonsmiljøene i Osloregionen, og viser frem vår regions potensial som innovasjonshovedstad i Europa, sier kultur- og næringsbyråd Hallstein Bjercke (V). Oslo Innovation Week er et samarbeid mellom Oslo kommune, Akershus fylkeskommune, Innovasjon Norge og NHO, i tillegg til de arrangementsansvarlige organisasjonene og virksomhetene.

Detaljert program finnes på Oslo Innovation Weeks nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**