Haram Venstre vil ha Lilleng på topp

Møre og Romsdal Venstres er midt oppe i sin Stortingslisteprosess, og i den forbindelse har nominasjonskomiteen bedt lokallagene om tilbakemelding på hvilke tre de vil ha på toppen av listen. Haram Venstre vil ha sin egen Christian Holstad Lilleng på topp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Haram Venstre vil ha Lilleng på topp...

Haram Venstre vil ha Lilleng på topp…
Foto: Moss Avis

– Christian har vist at han leverer spektakulære resultater i valg, så for oss var det ikke noe vanskelig valg å sette han på topp, forteller Haram Venstres gruppeleder i Haram kommunestyre Kristian Stråmyr. Stråmyr mener ikke det er noen stor ulempe at Lilleng er ny i fylket.
– Selvfølgelig er det en god del for ham å sette seg inn i i nytt fylke, men siden dette jo er Stortingsvalg og ikke

 ...Ranghild Helseth som nummer 2...

…Ranghild Helseth som nummer 2…
Foto: Frida Strømme

Fylkestingsvalg er det de nasjonale sakene som er i fokus og ikke fullt så mye de regionale. I tillegg tror vi hele fylket kan samles rundt Lilleng siden han ikke er formet av den såkalte fogderi-striden, smiler Stråmyr.

På plassene bak Lilleng har Haram Venstre satt opp Ragnhild Helset (Kristiansund) og Helge Hamre (Volda).

 ...og Helge Hamre på tredje.

…og Helge Hamre på tredje.
Foto: Jens Johan Hyvik

– De to toppene i fylkeslagsstyret vil være et godt supplement til Lilleng, mener Stråmyr. — De to har meget god kjennskap til sine respektive deler av fylket og vil derfor kunne bidra på en meget god måte slik at Møre og Romsdal Venstres Stortingsliste klarer å dekke hele fylket.

Haram Venstre har i tillegg til topp-tre spilt inn ytterligere tre lokale navn til plassene lengre ned på listen: Lokallagsleder Ole Johan Høyberg, gruppeleder Kristian Stråmyr og veteranen Thomas Vadset.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**