Miljømøte – godt og engasjerende!

Lørdag 15. september 2012 var Venstrefolk fra Møre og Romsdal samlet på Vestnes til miljømøte med Odd Einar Dørum og fung. generalsekretær Steinar Haugsvær. Dørum trakk linjene i Venstre sitt miljøengasjement fra Mardøla-saken på syttitallet, og manet til fortsatt politisk engasjement for miljøsaken. Vekst og vern er stikkord i videre arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Dørum sept 2012

Foto: RH

Hele 12 lokallag var representert. Like ens Venstres fylkespolitikere og vår direktevalgte landsstyrerepresentant. Stortingsvalgprogrammet som er lagt ut på høring dannet utgangspunkt for debatten.

En runde rundt møtebordet viste at det er stor bredde i de miljøsakene våre kommunestyrerepresentanter har tatt tak i de siste årene. Dørum minte møtedeltakerne på at alle kommuner har miljøplaner, som forplikter. Derfor er det viktig å følge opp at miljøplanene blir gjennomført, og sørge for at lokalt viktige miljøsaker blir innlemmet i planene når de rulleres. Han oppfordret også møtedeltakerne til å komme med skriftlige innspill til miljødelen i stortingsvalgprogrammet som nå er lagt ut til høring. Fylkesstyret slutter seg til den oppfordringen.

En miljødugnad er nødvendig, var Dørum sitt hovedbudskap!

Miljømøte Vestnes

Foto: RH

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**