Arbeidsmøte om handlingsprogrammet

Handlingsprogrammet (populært forkortet HP) vedtas hvert år før jul, og gjelder for 4 år fremover. Mange av de viktigste føringene for praktisk politikk i Lier legges her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Lier Venstre forhandler tradisjonelt med de borgerlige partiene om samarbeid i aktuelle saker, men kan også fremme forslag alene. Handlingsprogrammet vedtas i kommunestyret i et eget møte tirsdag 11. desember.

Her er det er avgjørende for Lier Venstre å bringe gode saker til torgs. Det kan være faste hjertesaker, men også nye, gode idéer. Derfor inviterer Lier Venstre alle gode krefter til idédugnad i forkant av forhandlingene.

Tor Kristen Haugen

Tor Kristen Haugen
Foto: FotoVisjon/Olav Heggø

Arbeidsmøtet blir tirsdag den 16. oktober, fra klokken 18.00, hos vår egen varaordfører Nina Johnsen. Adressen er Modumveien 90, Sylling. Sett av ettermiddagen og kvelden, og møt opp. Det blir enkel bevertning og massevis av deilig politikk. Nå er din sjanse til å lansere den gode idéen du har ruget på!

Ta gjerne kontakt eller ring 900 64 687 om du har spørsmål, eller om du ikke kan møte, men har innspill du synes vi bør høre.

Vel møtt
Tor K. Haugen
Sekretær

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**