Ledig stilling: Organisasjonssekretær (25 %) for Venstres bystyregruppe i Bergen og Venstres fylkestingsgruppe i Hordaland

Venstres fylkestingsgruppe i Hordaland og Venstres bystyregruppe i Bergen lyser med dette ut stilling som organisasjonssekretær for gruppene. Stillingen vil være knyttet til gruppenes organisatoriske arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Gruppene søker en sekretær som kan bistå med det organisatoriske arbeidet knyttet til gruppenes publikumsrettede aktivitet. Arbeidet utføres i nært samarbeid med partiorganisasjonen. Organisasjonssekretæren skal bistå med planlegging og praktisk avvikling av informasjonsmøter. Dette innebærer seminarer, konferanser og lignende som retter seg mot publikum, samt utføre noen sekretærtjenester.

Det stilles krav om at søkeren er selvstendig og initiativrik, da mye av arbeidet vil dreie seg om å selv ta initiativ til utadrettet informasjonsarbeid om gruppenes virke. Det er en fordel om søkeren har god kjennskap til Venstre som organisasjon, men politisk erfaring er ikke nødvendig.

Søkeren må være strukturert og pålitelig, og beherske begge målformer. Det meste av arbeidet vil foregå i Bergen. Det forventes at organisasjonssekretæren som hovedregel benytter hver mandag som arbeidstid. Arbeidssted vil være partikontoret på St. Jakobs plass 9. Noe møtevirksomhet på kveldstid og/eller i helgene må påregnes.

Stillingen lønnes etter lønnstrinn 29 i Statens lønnsregulativ i 25 % stilling. Gruppesekretæren til Venstres bystyregruppe i Bergen vil fungere som koordinator for stillingen. Arbeidsgivere vil være fylkestingsgruppen og bystyregruppen v/gruppeleder Mona Hellesnes og gruppeleder Julie Andersland.

Søknad eller spørsmål om stillingen sendes til [email protected] innen søndag 26. august. Ansettelse foretas av arbeidsgivere innen 9. september, med oppstart så snart som mulig.

Stillingen går over en prosjektperiode på to (2) år, med én (1) måneds gjensidig oppsigelsestid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**