Om sannhet og løgn

Anonyme leserinnlegg i lokalavisa fortjener egentlig intet svar eller kommentar, men siden Herr Per B. H. har tatt seg bryet med å gå inn på nettet for å se debatten i formannskap og bystyret to ganger, slik at han kunne forvisse seg om at jeg er et naut som ikke skjønner hvordan ting henger sammen, skal han allikevel få svar denne gangen. Dette skriver Thove Bringaker i et tilsvar i Jarlsberg Avis.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Thove Bringaker

Thove Bringaker
Foto: Kåre Pettersen

Det finnes dessverre enkelte som har en slik klokketro på eget parti, at de velger å gjøre som strutsen. Hodet i sanden og bakende opp. Per B. H. sitt svar til meg, kan jo også bero på at kritikk til og av Det Kongelige Norske Arbeiderpartiet blir for vanskelig å takle.

I årenes løp, har jo Arbeiderpartifolk måttet svelge unna både det ene og det andre, snakke seg vekk fra sannheten, vri seg unna i ubehagelige situasjoner, samt skylde på andre partier når ting ikke fungerer. Det blir vel til slutt for mye å bortforklare, selv for den mest ihuga Arbeiderpartipatriot, og det er da det blir fristende for typer som Per B. H. å kalle meg for mindre smart, eller si at jeg ikke har skjønt noe. Dette er en kjent taktikk fra Arbeiderpartiet når andre knep ikke lenger duger.

Du Per B. H. har forresten min sympati, for det skal innrømmes at det er vanskelig å skulle innse at partiet en har satt sin lit til viser seg å ikke holde mål! Så følg nøye med videre Per. B. H. for nå kommer det til å skje saker og ting hva den økonomiske situasjonen i Holmestrand angår. Nå vil det vise seg om Arbeiderpartiet i Holmestrand, med sine kloke hoder, er våkne og påpasselige slik at ikke ordfører Svele og rådmann Stickler kjøre hele byen vår i grøfta, godt hjulpet av meg som ligger i grusen med nesa ned.

Kommer det flere kommentarer på mine innlegg fra Per. B. H, svarer jeg ikke, dersom han ikke er mann nok for å skrive under på sine meninger med fullt navn! Det kan godt hende at jeg ikke svarer da engang, jeg får se om det er bryet vært.

Thove Bringaker

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**