Kamp om førsteplassen

Jon Gunnes har erklært at han vil utfordre Guri Melby som førstekandidat til Venstre stortingsvalg i Sør-Trøndelag. Nå er det opp til lokallagene å bestemme. I morgen avholder Venstre en kandidatpresentasjon med debatt slik at medlemmene kan gjøre seg opp en mening.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


For vel ei uke siden kom nominasjonskomiteen med sitt første forslag til kandidatliste for stortingsvalget i 2013. Komiteen ønsker sentralstyremedlem Guri Melby på førsteplass. Nå erklærer nummer to i forslaget, gruppeleder Jon Gunnes i Trondheim, at han vil utfordre Melby om topplassen.

Den endelige avgjørelsen finner sted på nominasjonsmøtet 23. juni. Fram til da ønsker Sør-Trøndelag Venstre at medlemmene skal ha best mulige forutsetninger for å gjøre seg opp en mening om hvem de ønsker som toppkandidater til stortingsvalget neste år. Derfor avholder vi en kandidatpresentasjon i morgen, hvor medlemmer og andre interesserte får anledning til å høre på kandidatene og å stille spørsmål. Ordstyrer er Monica Rolfsen, tidligere landsstyremedlem i Venstre og gruppeleder for i Trondheim. Møtet finner sted i Venstres lokaler i Vår Frue gate 4 i Trondheim kl. 18. Også andre toppkandidater vil delta. Dersom noen som ikke står på lista ønsker å fremme sitt kandidatur, er det mulig å ta kontakt med fylkeslaget slik at også de får anledning til å presentere seg på møtet.

Både Guri Melby og Jon Gunnes har egen kampanjeside på facebook:

Guri Melbys kampanjeside på facebook

Jon Gunnes kampanjeside på facebook

Hele kandidatlista finner du her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**