Velkommen til Superlørdag 9. juni på Jorekstad, Lillehammer kl 12-hele natta

Da er lokallagene fått tilsendt invitasjonen til den mest spennende dagen i Oppland Venstres historie – Superlørdag! Vi får besøk av historikeren Hans Olav Lahlum som holder foredrag om Venstre. Det blir en spennende nominasjon med presentasjon av, og debatt med, superkandidater.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Etter SurveyMonkey-medlemsundersøkelsen på internett står vi igjen med åtte superkandidater som kjemper for sin listeplassering. Og — kanskje melder det seg på noen nye superkandidater i møtet også? Her kan mye skje! Vi lover engasjement, politikk, fest og moro! ALLE er hjertelig velkomne!

Velkommen til Oppland Venstres nominasjonsmøte, alias "Superlørdag", der vi vedtar listen til stortingsvalget 2013 — og feirer den storslått etterpå!

Program for dagen

Sted: Storsalen, Jorekstad, Lillehammer (nominasjonsfesten nede i Notvarpet fra kl 18:00)

Kl 11:45-12:00 Oppmøte, registrering, kaffe og innsamling av egenandel på 100 kroner
v/ Terje Kongsrud ved registreringsbordet
Kl 12:00-13:00 Lunsj — spekemattallerken med brød og smør
Kl 13:00-13:30 Hei og velkommen og noen ord om veien fram til Superlørdag, presentasjon av Superlørdag + presentasjon av keynotespeakeren, historikeren Hans Olav Lahlum, v/Sanna Sarromaa
13:30-14:30 Hans Olav Lahlum: Venstre som parti i et historisk perspektiv med vekt på anekdoter, 45 + 15 min (spørsmål).
14:30-14:45 Strekkepause — kaffe og frukt
14:45 Nominasjonsmøtet konstitueres
Valg av:
Møteledere
Fullmaktskomité med leder og to medlemmer som avgir innstilling om godkjenning av delegatenes fullmakter til nominasjonsmøtet.
Møtesekretærer og -referenter.
Tellekorps.
To personer til å underskrive protokollen.
15:00 Nominasjonskomiteens presentasjon av de åtte toppkandidatene som kjemper om plassene 1-6 og nominasjonskomiteens presentasjon av resten av lista, v/ Sanna Sarromaa
15:10 Frist for å fremme andre kandidater enn nominasjonskomiteens forslag
Kl 15:15-16:30 Kandidatenes egen presentasjon av seg selv, 4 minutter hver, med fokus på hovedbudskap ved valget og oppfølgende spørsmål til kandidatene fra salen.
Kl 16:30-16:45 Pause med kaffe og kake — mulighet til å mingle med superkandidatene
Kl 16:45-17:45 Avstemningsrundene begynner.
Til slutt presentasjon av den endelige listen, klapping + vinneren opp på scenen for å smile og holde takketale.
Kl 17:45-18:00 Pause, bilder, handshaking, klemming, osv.
Kl 18:00-24:00 Grilling, dansing, festing og glede over en flott nominasjon

Lokallagene sender samlet påmelding (det totale antallet deltakere + navn til delegater) til [email protected] innen 1. juni. Egenandelen for mat (100 kroner per person) betales ved ankomst.

Det er fullt mulig, til og med ønskelig, at medlemmer som ikke er delegater og ikke-medlemmer blir med på "Superlørdag". Vi ønsker å samles rundt denne spennende nominasjonen og skape engasjement, glede og blest rundt valgkampen og valget!

Med tanke på grilling, fest og dans, kan langveisfarende selv bestille overnatting på Lillehammer. Her er et lite utvalg av rimelig overnatting som kan benyttes:
Lillehammer Vandrerhjem er nyoppusset og flott vandrerhjem i tilknytning til jernbanestasjonen (overnatting fra 340 kroner): http://www.815mjosa.no/norsk/lillehammer/utvalg/overnatting.html
Gjestebu (fra 310 kroner): http://www.gjestebu.no/
Birkebeineren Hotel & Apartments tilbyr rimelig overnatting i hyggelig atmosfære: http://www.birkebeineren.no/

Vel møtt til en spennende dag!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**