Lokalpolitisk Nettverk i Bergen!

I helgen var Askøy Venstre på Lokalpolitisk Nettverk i Bergen (24.02.12 — 25.03.12), for å lære om hvordan Askøy Venstre kan styrke seg selv som et lokallag, samt styrke sine medlemmer og representanter politisk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Som et politisk parti med folkevalgte representanter, er det viktig for Askøy Venstre å kunne stille i kommunestyret med kvalitet. Det er derfor vi følger opp medlemmer og folkevalgte ved å sende dem på kurs, seminarer og konferanser, for å bli bedre politikere og for å bli ytterligere engasjert i god liberal politikk.

I helgen var Askøy Venstre på Lokalpolitisk Nettverk i Bergen, hvor gjesteforelesere fra Universitetet i Bergen, Bergen Næringsråd og Haukeland Universitetssykehuset var tilstede for å informere delegasjonen om muligheter og utfordringer ved de forskjellige områdene.

Kommunikasjonssjef hos Bergen Næringsråd, Atle Kvamme, startet helgen med å informere delegatene om viktigheten av innovasjon og transport i næringspolitikken. “Næringspolitikk på skinner” var temaet, og viktigheten av en fornyelse av dagens tilbud ved togtransport var et sentralt tema.

Etter en lengre pause var det tid for kanskje helgens mest prominante gjest.

Askøy Venstre LPN - Trine Skei Grande

Foto: Daniel Gunnarsen

Partileder i Venstre, Trine Skei Grande, tok turen innom Bergen by denne dagen for å snakke med delegasjonen fra Hordaland og Sogn og Fjordane om lagbygging og samhold. Viktige temaer ble tatt opp, og en frisk debatt fulgte om både samhandlingsreformen, skolepolitikk og miljø. Trine Skei Grande tok seg god tid til å lytte til lokalpolitikerne, og Askøy Venstres delegasjon fikk fremmet mange gode liberale saker både til Skei Grande og resten av møtedelegasjonen

Fra å ha hatt besøk av partileder, Trine Skei Grande, ventet andre spennende gjesteforelesere som Professor Frank Aarebrot og hans presentasjon om “Venstres ærend i lokalpolitikken”, og Visedirektør ved Haukeland Universitetssykehus, Anne Sissel Faugstad sin presentasjon om “Samhandlingsreformen”. En frisk debatt etterfulgte også denne presentasjonen, og det kom fram at Venstre står sterkt til valget i 2013.

Fylkesleder i Hordaland, Rolf Nesheim

Foto: Daniel Gunnarsen

Resten av samlingen ble etterfulgt av innlegg og debatt fra Fylkesleder i Hordaland Venstre Rolf Nesheim, Fylkesvaraordfører i Hordaland Mona Haugland Hellesnes, Fylkesleder i Sogn og Fjordane Venstre Marit Barsnes Krogsæther og Sentralstyremedlem Åsta Årøen.

Helgens møte var en suksess, og Askøy Venstre kommer til å fortsette og jobbe for at våre medlemmer og representanter kan fremme en kvalitetssikret liberal politikk!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**