Budsjettet er behandlet!

Sande Venste fikk behandlet sitt alternative budsjett i kommunestyret, onsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Budsjettet ble ferdig behandlet, etter en lang og livlig debatt der alle partier kom med sine synspunkter til pengebruk i kommunen.

Sande Venstre fikk mye skryt og ros for sitt alternative budsjett, som mange partier mente inneholdt mange gode forslag. Selv om ingen ville godta Venstres budsjettforslag i sin helhet, ble det også stemt over noen subsidiære enkeltforslag.

Les budsjettet her, og de subsidiære enkeltforslagene her. I denne linken kan du også finne ut hvor mange som stemte for/imot.

De fleste av de susidiære forslagene oppnådde ikke flertall. Allikevel hadde vi et par “vinnere” hvor tre av våre forslag ble oversent utvalgene for videre behandling. Det er vi veldig fornøyde med!

Fleksibilitet i SFO var en av sakene som ble oversent. Og en sak der vi vil se på mulighetene for å opprette utviklingsselskap som skal utvikle næringsområder i Hanekleiva. Disse sakene står bedre forklart i budsjett-teksten.

Alt i alt er vi svært stolte og fornøyde, og vi håper at enda flere av våre gode forslag går igjennom i årene som kommer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**