Fylkesårsmøtet for Rogaland Venstre 2012

Fylkesårsmøtet for Rogaland Venstre nærmer seg.
Tid: 4 – 5 februar 2012
Sted: Ryfylke Fjordhotell, Sand i Suldal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Venstres logo

Vi vil komme tilbake med starttidspunkt for oppstart av årsmøtet, samt ferjetider. På grunn av romkapasitet, ber vi lokallagene så langt som råd er, å legge opp til deling av dobbeltrom. Dere vil få en tilbakemelding senere om påmelding, da denne skal gjøres elektronisk.

Vedlagt følger oversikt over foreløpige delegater fra de enkelte lokallag til fylkesårsmøtet i Rogaland Venstre. Antall delegater baserer seg på antall medlemmer per 31.12.2011 samt stemmer avgitt i hver kommune ved fylkestingsvalget i 2011. Det er flere lag som ligger veldig nær å få en utsending mer, så dette er en god anledning til å verve den eller de siste medlemmene før året er omme 🙂

I tillegg vil dere også finne vedtektene for Rogaland Venstre. Merk frist for innsending av endringsforslag til vedtektene. Fristen er 1. Januar 2012. Sendes til [email protected]

Forslag til uttalelser til fylkesårsmøtet, bes sendes inn til Rogaland Venstre ved styret, [email protected]. For å få forslagene med i møteboka, er fristen 20. Januar 2012.
Dette er ikke siste frist, den fastsetter fylkesårsmøtet, dette er kun siste frist for å få uttalelsene utsendt før selve møtet.

E-post adressene er i hovedsak hentet fra Rogaland Venstres oversikt over lokallagsledere, skulle denne ikke stemme så ville det vært fint om undertegnede kunne fått nytt navn, telefon og e-post adresse i det minste, så skal jeg oppdatere med ny informasjon.
Skulle det være noen jeg har uteglemt fra lista vennligst videresend denne melding

Kenneth Gjesdal
Org. nestleder Rogaland Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**