Medlemsmøter

Vi ønsker å invitere alle medlemmer til gruppemøte. Om du vil å engasjere deg i aktuelle saker, eller bare kommer for møte likesinnede sosialliberale mennesker, er opp til deg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi er et parti som er for åpenhet. Derfor er i utgangspunktet alle våre møter åpne, så fremt ikke møtets agenda og innhold nødvendiggjør noe annet.

Ark

Foto: freedigitalphotos.net

I forkant av kommunestyremøtene, vil vi så langt det lar seg gjøre avholde gruppemøter. Her møter våre kommunestyrerepresentanter og vararepresentanter for å diskutere seg gjennom sakskartet og aktuelle saker. Alle medlemmer som har anledning til å delta på disse møtene, er hjertelig velkommen.

Det blir gruppemøte mandag 5.12.11, kl. 18.00 i lokalene våre i Brannstasjonen (inngang på baksiden).

Tema er sakene som skal opp i kommunestyret påfølgende onsdag.
Blant sakene som kommer opp er konsesjonsplikten på Veierland og økonomiplan for perioden 2012 – 2015. Fremtiden til Skallestad og Føynland barnehager skal også avgjøres i forbindelse med at fremtidig barnehagestruktur på Nøtterøy skal gjennomgås.

I tillegg ønsker vi å diskutere om vi skal komme med noen innspill til valgkomiteen i Vestfold Venstre, som skal innstille kandidater til Fylkesstyre og landsmøtedelegater fra hele Vestfold fylke.

I første kvartal 2012 skal det være kommunestyremøter 15.02 og 28.03.
I forkalt av disse møtene, vil det bli avholt gruppemøter.
I tillegg skal vi avholde årsmøte i lokallaget.
Informasjon om disse møtene vil komme, når sted og dato er bestemt.

Barn står foran en lysende grønn fremtid

Foto: freedigitalphotos.net

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**