Hva skjer egentlig med politiske vedtak

I desember 2010 vedtok bystyret (med et klart politisk flertall idet kun AP stemte imot) bl.a: til barneskolen gis et tilskudd til barn med spesielle behov med kroner 640 000, som tilskudd til stilling tidlig intervensjon ved barnehagene (offentlige og private) gis kroner 300 000 og til U. skolen gis et tilskudd til barn med spesielle behov kroner 500 000.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I tillegg vedtok bystyret følgende tillegg: Bystyret forutsetter at rådmann har faste rutiner for å sikre best mulig samhandling på tvers av kommunale driftsenheter slik at alle barn med spesielle behov følges opp på en god måte. Gjelder også samhandling med private barnehager. HU for oppvekst og omsorg godkjenner rutinebeskrivelsene og rapporterer til bystyret samtidig med fremleggelse av tertialrapportene”

Det er over ett år siden vedtaket ble fattet av bystyret, og hva er skjedd? Hvilke tiltak er iverksatt til beste for de elevene ekstrabevillingene var tiltenkt? Er rutinene på plass? er de godkjent slik bystyrets vedtak forutsatte, og har bystyret fått tilbakemelding?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**