Felles krafttak for ny løypemaskin i Klæbu

Klæbu Idrettslag har lenge slitt med dårlige og gamle løypemaskiner. Hele Klæbu og mange Trondheimsfolk nyter godt av den fantastiske dugnadsinnsatsen som utføres, og nå må de fornye maskinparken. Derfor søker Klæbu IL blant annet om midler fra kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


– Formannskapet var enstemmige i at vi ønsket å støtte Klæbu IL med midler til ny løypemaskin, og samtidig ønsket vi å utfordre tur- og skifolket på et krafttak og dugnad i arbeidet med å skaffe nytt materiell, sier Paal Christian Bjønnes.
Vedtaket ble derfor at Klæbu Kommune uansett støtter løypemaskinkjøp med 200.000,-. Idrettslaget har selv foreslått at de kan selge andeler til privatpersoner for 100.000,- og formannskapet vedtok å bidra med like mye som KIL klarer å selge andeler for, med en begrensning på 300.000 kroner. Totalt har Klæbu IL derfor mulighet til å få 200.000 + 300.000 fra kommunen i støtte.

Skiløyper

Foto: Paal Christian Bjønnes

I protokollen står det:
"1. Klæbu kommune innvilger 200.000,- fra disposisjonsfondet til delfinansiering i løypekjøringsmaskin for Klæbu Idrettslag.
2. I tillegg støtter kommunen prosjektet med det samme beløp som idrettslaget selger andeler til privatpersoner for — inntil kr. 300.000,-. Gjelder fram til 1.05. 2012. Formålet med vedtaketer å stimulere til et felles krafttak og dugnad i Klæbusamfunnet".

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**