I Bø kommunestyret 31 okt. blei utvalga for Ho, PTN og KIM valde

Bø Venstre har fått utvalgleiareane i hovedutvalga i Bø. Kristin Ødegård Vestgarden leier HO(Utvalget for helse og omsorg, Augon Eika leier KIM(Utvalget for kultur, idertt og miljø), mens Geir Sønstebø leier PTN(Utvalget for plan, teknikk og næring)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I Bø kommunestyret 31 okt. blei utvalga for Ho, PTN og KIM valde.
Kristin Ødegård Vestgarden (V) er vald til leiar i HO (Utvalget for Helse og Omsorg). Den andre venstrerepresentanten i utvalet er Olav Lahus.
Leiar i PTN (Plan, teknikk og næring) blei Geir Sønstebø (V) Den andre venstrerepresentanten i utvalet er Ingebjørg Nordbø.
I KIM utvalget (Utvalg for kultur, idrett og miljø) er det Augon Eika (V)som tek over leiarvervet. Venstre sin 2. representant er her Heidi Elise Kvale.
Alle tre utvalsleiarane er nye i kommunestyret, men har alle lang erfaring som leiarar i arbeidslivet eller frivillige organisasjonar. Dei gjev alle tre uttrykk for at dei er ivrige etter å kome i gang med arbeidet og gler seg til å ta fatt på mange store og vanskelege oppgaver.
I møtet blei det også etter forslag frå Venstre, vedtatt at for framtida skal dei faste utvala velgast i same møte som ein vel formannskap og kontrollutvalg. Det vli føre til at ein blir raskare operativ og effektiv etter eit valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**