-Vil beholde kinoen i sentrum

Da planprogrammet for kino på Moan var oppe til behandling i Plan- og utviklingskomiteen stemte alle partiene ja. Men der deltok ikke Venstre. -Vi vil ikke støtte planprogrammet når det behandles i kommunestyrets sier Venstres Karl Meinert Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

Årsaken er todelt. Venstre mener kinoen hører hjemme i sentrum og partiet mener at Moan skal være reservert for næringsareal. -Vi ønsker at kino, bibliotek og kulturhus skal ligge sammen og det i sentrum. Vi trenger et minimum av offentlige funksjoner i byen, det inkluderer kino, bibliotek og pol, sier Buchholdt.

Det foreslåtte planprogrammet åpner for kino og boliger på Moan. Det synes Venstre er en dårlig ide. Området er i dag regulert til kontor og næring, det formålet ønsker partiet å beholde.

Vil ikke motarbeide Moan

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

-Vi vil absolutt ikke motarbeide en satsing på Moan, men vi ønsker ikke åpne for boliger der. Kommunen trenger næringsarealet, sier Annikken Kjær Haraldsen i Levanger Venstre. -Det vi i alle fall ikke trenger er flere grep som tømmer sentrum for aktivitet, sier Kjær Haraldsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**