Takk for meg!

Venstres markante lokalpolitiker, Marianne Arctander, tar nå en pause fra politikken. Les hennes avskjedshilsen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Takk for meg!

Valget 2011 er avsluttet og nå er det tid for ettertanke.
Først av alt ønsker jeg å gratulere Gunn-Torill med vervet som nestkommanderende i Hurum de neste fire år! Det var vel fortjent.

Etter mine åtte år som folkevalgt i Hurum tar jeg nå en selvvalgt pause. Det har vært mye moro opp igjennom disse årene. Jeg har nok terget på meg både den ene og den andre med mine bastante meninger og prinsipielle ytringer, men kan i dag hilse på alle gamle kamphaner med et uanstrengt smil. Verdien av å kunne skille mellom politikk og person er nødvendig for å overleve som yppal lokalpolitiker. Evnen å motta politiske tap med et skuldertrekk innehar jeg ei, men etter en lang spasertur går livet videre og nye saker lokker.

Jeg er glad for at Hurum Venstre stadig har tilsig av nye medlemmer. Det forteller meg at den liberale ideologien har grobunn for ytterligere vekst på Hurumlandet. Stå frem og ta samfunnsansvar. Gi deg selv muligheten til å forme morgendagen. Det nytter! Til vinteren er det valg av ny leder og nye styremedlemmer i lokallaget. Bli med. Hurum kommune trenger sine liberalere.

Jeg vil gjøre Benjamin Franklin sine ord til mine;
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and loose both."

Takk for tilliten dere har vist meg i åtte år. Jeg kommer gjerne tilbake til politiske verv, kanskje allerede i den nye storkommunen Hurumhalvøya?

Marianne Arctander8

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Liberal hilsen fra
Marianne Arctander

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**