Venstre i lokalsamfunnet

Velgerne er opptatt av at partiene og politikerne skal komme med programmer og løfter for å tilfredsstille den enkelte velgers subjektive ønsker og behov. Politikerne vil gjerne være imøtekommende og lover at de selvsagt skal sørge for at alle ønskene blir oppfylt. Hva gjør en ikke for å sikre seg en stemme ved valget?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Jan Villum

Foto: Line Loholt

Det burde være åpenbart at ikke alle disse personlige ønsker og preferanser vil bli oppfylt. Politikerne blir bebreidet for løftebrudd, men velgerne bærer også et ansvar for urealistiske krav om at politikerne skal løse alle deres problemer.

Kommunevalget dreier seg om hvordan lokalsamfunnet skal fungere og utvikle seg best mulig. Vi som bor her i Larvik kommune er avhengig av hverandre. Det betyr at vi må arbeide sammen for at samfunnet vi lever i, skal bli best mulig. Da kan det være at vi må tenke på noe annet enn hva som er best for egen lommebok og egne særinteresser.

Partiene i de mer etablerte blokkene kjemper i første rekke for saker de mener tjener deres velgere. Ved kommunevalget i Larvik ønsker Venstre å være en brobygger som gjennom samarbeid sikrer flertall for de beste løsningene for lokalsamfunnet. Som uavhengig sentrumsparti ser vi dette som en viktig oppgave, ikke minst i en periode med store utfordringer til økonomisk styring. Vi ber om at velgerne har tillit til våre representanters kunnskap og sunne fornuft når vanskelige avgjørelser skal taes.

I år — stemmer vi Venstre!

Jan Villum
Nr.3 på Venstres liste

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**