Arbeidsliv i endring gir muligheter

Tore Skarvang om ARBEID: Hver tiende arbeidstaker i Norge jobber nå hjemmefra store deler av uken. Jeg er blant dem. Det gir nye muligheter, men skal Risør gjøre seg attraktive for denne gruppen arbeidstakere, bør vi etablere et servicesenter som tilbyr fellestjenester og som kan være et faglig møtested, i privat eller kommunal regi. Senteret kan for eksempel være en forlengelse av et servicesenter for innbyggerne, som vi også trenger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Vinterturisme kan gi store utslag på bunnlinjen sier økonomen Tore Skarvang

Vinterturisme kan gi store utslag på bunnlinjen sier økonomen Tore Skarvang
Foto: Runar Nes

Det moderne arbeidslivet gjør at Risør også må være villig til å diskutere nye arbeids- og bosettingsmønstre.

Tore Skarvang om VINTERBYEN:[/b]
"Om vinteren, da? Helt dødt?" Du har nok hørt utsagnet — fra byens sommergjester. De tar selvsagt feil, men jeg er sikker på at Risørs kultur- og næringsliv kan utvikles og skape ny bosetting og vinterturisme. Ja, jeg sa vinterturisme. Som økonom vet jeg at hver nye inntekstbringende dag, gir store utslag på den berømmelige bunnlinjen.

TORE SKARVANG
(48) 6. kandidat for Venstre, er selvstendig næringsdrivende innenfor økonomi og revisjon. Tore har vært en viktig drivkraft i Risør Kammermusikkfest, hvor han fremdeles er forretningsfører. Han er særlig opptatt av næringsutvikling, bosetting og kultur.

Følg oss og sjekk hele partiprogrammet for Risør Venstre på risør.www.venstre.no og på facebook

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**