TA SJANSEN PÅ VEFSN VENSTRE!

Vi inviterer vefsningene på en utfordring! Sats på oss denne runden. Vefsn Venstre er ikke et særinteresseparti. Vi er et velferdsparti, næringsparti, skoleparti og miljøparti.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Valgkamp Vefsn

Foto: Carola K.Urvik

Vefsn er kjent som en tradisjonell «AP-kommune». Mange forklarer det med kommunens bakgrunn
som industrikommune. Ved siste valg fikk partiet hele 45,4 % av stemmene. De 5 partiene SV,SP,
KRF,V, H, fikk til sammen 28,6%. Altså betydelig mindre. Partiene på ytterste høyre og ytterste venstre, FRP og Rødt fikk 26,1 %.
Hva kan vi tolke av disse tallene? At de fleste er fornøyd med tingenes tilstand, eller at det finns et ønske om å korrigere kursen? Er det et tegn på at vefsningene ønsker en radikal forandring når hver fjerde velger å gå til ytterpartiene i norsk politikk? Hva tror du?

Vi i Vefsn Venstre tror at mange ser etter et alternativ til både AP og ytterste høyre og ytterste venstre. For tiden sliter de rødgrønne med å levere på både skole, velferd, samferdsel, miljø m.m.
Vi er likevel ikke sikre på at noen høyrebølge vil merkes stort i Vefsn. Vefsnfjorden er lang. Og ved utløpet av Vefsna står Vefsn Venstre og har stått der siden 1883. Vi er tørre på beina og bedre skodd enn på mange år!

Vi inviterer vefsningene på en utfordring! Sats på oss denne runden. Vefsn Venstre er ikke et
særinteresseparti. Vi er et velferdsparti, næringsparti, skoleparti og miljøparti. I tillegg er vi opptatt av å støtte og fremme det rike kulturlivet i Vefsn. Vi vil støtte opp om ildsjelene som skaper så mye stolthet og begeistring i lokalsamfunnet. Derfor vil vi i Vefsn Venstre innlemme kultursatsingen i kommunens strategiske planlegging. Vi tror denne satsingen på sikt vil gi nye etterlengtede arbeidsplasser. Gjennom satsing på en god skole, gründere og småbedrifter vil vi skape ny vekst.
Vi ber om din tillit den 12. september. Vi lover deg at din stemme vil bli hørt og at vi skal være en døråpner inn til de politiske prosessene. Men da må vi helst bli flere representanter slik at vi kommer inn i «de lukkede rom» og får luftet ut skikkelig!

Vi synes våre medlemmer har gjort en kjempejobb med årets valgprogram. Ta deg tid og les det. Er du heldig får du det i postkassen. Eller du kan hente det på torget på lørdagene. Du finner det også på våre nettsider. Har du meninger og kommentarer, er enig eller uenig, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Ta sjansen på Vefsn Venstre denne gangen!
Vi setter folk først!
Godt valg!

Med hilsen
Carola Karl Urvik,1.kandidat Vefsn Venstre
Tom Kvitnes, 2.kandidat Vefsn Venstre
Anders Jacobsen, 3.kandidat Vefsn Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**