Styrket samarbeid i valginnspurten

I en pressemelding til AAB peker de fire 1. kandidatene Dag Jørgen Hveem fra Venstre, Lill Jorunn Larsen fra Krf., Per Henry Zaal fra Frp. og Viggo M. Larsen fra Høyre på et styrket samarbeid i en spennende valginnspurt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Jeg stiller til valg som ordførerkandidat for Venstre i Risør, ikke som varaordfører fastslår Dag Jørgen Hveem

Jeg stiller til valg som ordførerkandidat for Venstre i Risør, ikke som varaordfører fastslår Dag Jørgen Hveem
Foto: Runar Nes

Lørdag presenterte AAB en meningsmåling før valget i Risør og Gjerstad. Resultatene er interessante. Skal vi tro målingen, representerer en mulig retning for valgresultatet et sterkere Ap, som kan resultere i flertall for de to røde partiene.

Samtidig er det mest oppsiktsvekkende at hele 25 prosent av de spurte ikke har bestemt seg. Det er svært mange velgere. Derfor skal vi være svært forsiktige med å spå hva som legges i valgurnene 12. september.

Åpent og inkluderende samarbeidsklima
Det borgerlige samarbeidet i Risør er blitt stadig bedre i inneværende periode. Det er utviklet og etablert en spennende, åpen og inkluderende arena hvor også folk flest kan delta. Både takhøyden og respekten for hverandre er stor. Det er vi stolte av, og håper vi kan videreutvikle samarbeidet, og komme i enda tettere dialog med borgerne.

Vi håper derfor Risørs befolkning lar oss forsette det viktige arbeidet vi har satt i gang, og som har båret frukter. Vi skal gjøre oss tillitten verdig!

Alle de borgerlige partiene ønsker et godt samarbeidsklima i kommende periode. Samarbeidet med administrasjonen er godt og skal videreutvikles. Vi er midt i en hektisk innspurt av valgkampen, og som alltid er velgermassen i disse dagene i bevegelse. Vi tror på stor bevegelse.

Beslutningskraft og gjennomføringsevne

Uansett valgresultat ønsker våre partier et lederskap for byen med beslutningskraft og gjennomføringsevne. Vi må tenke på byens beste, fremfor enkeltpartiers kjepphester.
Derfor er det helt naturlig at Arbeiderpartiet og Rødt får arbeidsrom, om det skulle vise seg at valget vipper i denne retningen. De borgerlige partiene vil i en slik «parlamentarisk» situasjon opptre konstruktivt i opposisjon. Det vil derfor også være unaturlig at varaordføreren pekes ut blant de borgerligere partiene.

De borgerlige partier mener det er til byens beste at vi — sammen eller hver for oss — er en energisk samarbeidspartner, der det er mulig, og et viktig korrektiv som peker på alternative løsninger, der vi mener det er nødvendig.

Beslutningskraft og gjennomføringsevne

Vi er akkurat nå inne i den mest hektiske og aktive delen av valgkampen, og dialogen med velgerne er økende og sterk. Vi ønsker å fortelle de mange som har valgets kvaler, at de borgerlige partiene vil, om vi får tilliten, utvikle en enda sterkere dialog med borgerne, og styrke det politiske samarbeidet. Vi har erfart at det gir gode resultater!

Uansett partivalg vil vi også oppfordre alle til å benytte stemmeretten. Å gi sin stemme, betyr å være med å bestemme.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**