Spørsmål vi ofte får når vi møter velgerne

I valgkampen opplever vi at velgerne er engasjerte og ikke redde for å komme med spørsmål. Her har vi samlet noen spørsmål vi ofte får og hvilket ståsted vi har i disse sakene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Spørsmål: Vil Eidsvoll Venstre ha eiendomsskatt? Svar: Nei, det er ikke nødvendig. Kommunen har mer å hente på å gjøre ting smartere

Spørsmål: Vil Eidsvoll Venstre beholde Stensby?
Svar: Ja, vi tror Stensby vil få en viktig rolle i forbindelse med innføring av samhandlingsreformen. Reformen gir kommunen ansvar for folk som er ferdigbehandlet på sykehus, men ikke friske nok til å klare seg hjemme. Legevakt og behandlinger som gjøres billigere lokalt, samt det faktum at Akershus allerede er overbelastet – viser et behov for å beholde Stensby.

Spørsmål: Hva vil vi gjøre med Finstad skole?
Svar: Eidsvoll vil ha behov for et større antall skoleplasser i årene fremover. Å legge ned skoler, når vi trenger flere, anser vi for uaktuelt.

Hva mener vi om veien over Finstad til Dal?
Der er det et stort og umiddelbart behov for gang- og sykkelsti. Området har noen utfordringer pga boliger som ligger nært veien. Her må det jobbes med Akershus Fylke for å finne løsninger som sikrer spesielt “myke trafikanter” – og det haster.

– og vi benytter anledningen til å tilføye: Skolene, maten til eldre og kvaliteten på eldreomsorgen – alt dette kan dyktige lokalpolitikere gjøre noe med. Det er blandt annet dette lokalvalg handler om. Nå kan du som velger bestemme hvilken utvikling og kvalitet du ønsker for Eidsvoll kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**