Godt valg

Vi har i år vært gjennom en annerledes valgkamp. Terroraksjonene 22. juli påførte hele nasjonen sår som det tar tid å bearbeide. De rokket ved våre grunnvoller, men viste at det norske demokrati stod styrket igjen. Dialogen i årets valgkamp har vært en annen som en følge av dette. For oss i Venstre, har det vært viktig å fremheve vår egen politikk og formidle våre målsetninger for et bedre Sola.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


•Venstre vil i kommende kommunestyreperiode arbeide for styrke skolene. Vi vil ha bedre etter- og videreutdanningstilbud for Solalærerne slik at de er sikret kunnskap som trenges for å videreutvikle skolen. Vi vil avbyråkratisere lærerrollen, slik at elevene er sikret en lærer som har hatt tid til å tilpasse undervisningen.

•Venstre vil ta sosialt ansvar og sikre verdige botilbud, forbedre hjemmebaserte tjenester og sørge for kunnskap til å ivareta nye utfordringer i helse- og sosialsektoren.

•Venstre vil arbeide målbevisst for å bevare Solas miljøkvaliteter. Det skjer ved at vi videreutvikler kommunens klimaplan, sikrer biologisk mangfold i områder som f.eks Kvithei , forbedrer kollektivtilbudet og arbeider for bybane.

•Venstre vil redusere skjemaveldet og tilrettelegge for ny næring i Sola.

•Venstre vil etablere nærmiljøanlegg for uorganisert idrett og vi vil styrke kulturtilbudet i Sola.

Godt valg!

Nora Augusta Nilsen, Anja Berggård Endresen, Lars Sommer Knudsen og Rita Torland, Sola, Rogaland

Foto: Joachim Steinbru

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**