Valgdebatt i Marnardal

Marnardal Venstre sin toppkandidat Shelley Veelo og andrekandidat Graham Cordwell deltok mandagskveld på valgdebatt i Marnardal. De viste at Venstre er kommet for å bli i Marnardal!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Mandagskveld ble det tradisjontro debatt på Laudalskole i forbindelse med valgkampen til lokalvalget 2011. Det stilte to representanter fra hver av de seks politiske partiene i Marnardal (SP, AP, V, FrP, H, Krf) og det lå an til å bli en god debatt med engasjerte og stemmesøkende politikere.

Først ut med innledningsappell var Venstre med Shelley Veelo. Hun brukte tiden til å fortelle kortfattet om Venstres visjon for Marnardal og hun fremhevet særlig 3 saker som Venstre er opptatt av:

• Å bedre hverdagen til barn fra lavinntektsfamilier
• Å satse på læreren
• Å iverksette premiering av grønn næring.

Debatten som varte resten av kvelden var dannet og for det meste uten de store overraskelser. Venstre fikk svart godt for seg med både spørsmål fra debattleder og fra salen. Særlig et spørsmål fra salen direkte til Venstre om hva slags tiltak de hadde tenkt på til å bedre hverdagen til barn fra lavinntektsfamlier, fikk et engasjert og utfyllende svar fra Shelley.

Shelley og Graham var helt fersk i å delta i debatt, men har høstet mye positiv tilbakemelding for sine opptredener – til og med fra andre partier! Begge opplevde at de fikk til å opplyse publikumet om hva Venstre i Marnardal står for og hva de ønsker å få til hvis det blir en eller flere representanter i kommunestyret.

Både Shelley og Graham har påpekt i ettertid at de savnet tilstedeværelse av de yngre og de unge voksne i kommunen. Sannsynligvis skyldes det at debatten ikke ble godt nok informert om i forkant. Shelley har foreslått at det neste gang blir gitt utfordring til elevrådene på skolene om å komme med spørsmål til politikerne på debatten og at velforeningene og boligfeltene får mer direkte invitasjon til å komme på debatten. På den måten håper hun at flere av kommunens innbyggere engasjeres til å delta i å utforme kommunens fremtid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**